e-book Kantel de olifant!

 Lees meer

In 2016 heeft Fred Koolhof het boek ‘Kantel de Olifant!’ uitgegeven. In dit boek vind je een methode voor coach en manager om vastzittende of ambitieuze teams een duwtje in de rug te geven naar een duurzame en constructieve samenwerking.

 

De methode is erop gebaseerd dat de teamleden zelf samen oplossingen onderzoeken in plaats van problemen oproepen. Een fundamentele denkwijze met enkele eenvoudige stappen waarmee je een open geest kunt stimuleren om een basis voor een duurzame teamdialoog te leggen. Het bevat praktische aanwijzingen om teams te begeleiden in hun ontwikkeling van teamgeest of te zorgen voor een doorbraak in een impasse.

 

 

Kantel de Olifant

 

 

Recensies

 

Dennis ★★★★★

Geweldig boek. Vooral de vele praktische tips zijn waardevol. Een keer geen wollige taal, zoals vaak in andere management boeken. Echt een aanrader voor moderne managers en coaches die zelfkritisch durven zijn.

 

Laurens ★★★★★

Mooi boek voor mensen die hun team willen laten groeien met een goed fundament. Makkelijk leesbaar en pragmatisch opgezet zodat het handelbaar is in de praktijk. Zeker een aanrader om de hebben in je collectie als het gaat om teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling!

 

Peter ★★★★★

Wat een mooi en helder geschreven boek. Praktisch en zeer toepasbaar in deze tijd waarin Leidinggevende hun medewerkers kunnen uitdagen.

 

 

e-Book bestellen

CONTACTGEGEVENS

Ontdekkingsreiziger BV

Fred Koolhof

+31(0)6 2952 6112

fred@ontdekkingsreizigerbv.nl

 

© Copyrights 2018 | Design Zwart Reclamemakers